Dziś zrobiłam pastę jajeczno- mięsną, z rzodkiewką.
Jakie Wy macie przepisy na pasty?
Bardzo poprszę o przepisy:)
Dodajecie sery???
29 maja 2015 16:58 | ID: 1224954
Polecam pastę z tuńczyka w puszce ( z wody ) , serka " mojego ulubionego " , drobno posiekanej cebulki i koperku z dodatkiem łyżeczki majonezu wymieszanego z jogurtem naturalnym, bądź śmietanką.
Kiedyś zajadałam się tuczykiem ale mi przeszło..
29 maja 2015 20:12 | ID: 1224979
Uwielbiam pastę serowo - jajeczną / jajka , twaróg , serek topiony , majonez , rzodkiewka , koperek lub szczypiorek / .
Takiej jeszcze nie próbowałam...
Chyba zrobię w przyszłym tygodniu jak przyjedzie Mateusz. Makrela wędzona+jajko+ogórek kiszony+cebula+musztarda , majonez i przyprawy do smaku.
o i kolejny przepisik na fajna pastę do chlebka :)
twaróg i majonez? jakoś mi się nie widzi taki zestaw
Nie tylko sam twaróg Aga .
29 maja 2015 20:15 | ID: 1224981
Ostatnio robię pastę z wykorzystaniem mięsa drobiowo-wołowego z rosołu. Do zmielonego mięsa dodaję majonez , szczypior, koperek i jajko ugotowane na twardo. Jajko też mielę. Sól i pieprz do smaku.
29 maja 2015 20:59 | ID: 1224999
Ostatnio robię pastę z wykorzystaniem mięsa drobiowo-wołowego z rosołu. Do zmielonego mięsa dodaję majonez , szczypior, koperek i jajko ugotowane na twardo. Jajko też mielę. Sól i pieprz do smaku.
Ja robiłam podobnie, z tym, że nie mieliłam niczego, tylko drobno posiekałam...No i miałam samo mięsko drobiowe..
29 maja 2015 21:20 | ID: 1225010
Ostatnio robię pastę z wykorzystaniem mięsa drobiowo-wołowego z rosołu. Do zmielonego mięsa dodaję majonez , szczypior, koperek i jajko ugotowane na twardo. Jajko też mielę. Sól i pieprz do smaku.
Ja jajka rozdrabniam widelcem lub trę na tarce jarzynowej .
7 sierpnia 2017 16:39 | ID: 1392053
Jajeczno jajeczna, z dodatkiem majonezu, odrobiny startego sera żółtego i dużo szczypiorku
8 sierpnia 2017 16:19 | ID: 1392150
Ja lubię jajko ze szczypiorkiem, cebulką i odrobiną majonezu lub jogurtu. Bardzo dobra jest też pasta z tuńczykiem albo łososiem też ze szczypiorkiem.
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.