3 września 2009 13:44 | ID: 47602
3 września 2009 13:54 | ID: 47610
starte ( w celu przemycenia) na tarce o grubych oczkach warzywa - marchew, pietruszka, seler. Dużo "zieleniny" w pęczku ( nać pietruszki, liść selera, pora itp), która potem jest do wyjęcia oczywiście. Kalafior takze, a w celu urozmaicenia parę łyżek zielonego groszku z puszki( to wiadomo juz po ugotowaniu zupy). Zamiennie za kalafior wrzucam brokuły lub zieloną fasolkę :)
3 września 2009 13:56 | ID: 47611
3 września 2009 14:09 | ID: 47616
3 września 2009 14:33 | ID: 47621
a może tak pomidorek na masełko i przez sitko przetrzeć:) Ja do zupy wrzucm też "fikuśny"makaron np literki. Kolorku nie daje ale zainteresowuje kogo trzeba-:)
3 września 2009 14:37 | ID: 47625
3 września 2009 14:43 | ID: 47631
6 września 2009 04:21 | ID: 48176
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.