1 grudnia 2011 07:41 | ID: 693708
Z tych propozycji to najbardziej mi odpowiadają naleśniki.
Nie lubię kuchni indyjskiej i tajskiej. A tam mleko kokosowe i curry jest wszechobecne.
18 stycznia 2017 06:30 | ID: 1361472
Ja wogóle zastąpiłam mleko krowie mlekiem kokosowym organicnym. Wychodzą z niego pyszne koktajle;) Dodaję je dokładnie do tego, do czego używa się zwykłego mleka - do naleśników, do kawy, nawet do budyniu ;) Jest co prawda bardziej kaloryczne, ale nie zauważyłam wzrostu wagi ;)
18 stycznia 2017 08:38 | ID: 1361476
Nie próbowałam jeszcze mleka kokosowego.. fajne opcja do deserów czy ciast
18 stycznia 2017 17:04 | ID: 1361599
Ja kupiłam to mleko już jakiś czas temu i nie wiem co z nim zrobić. Nie chcę go zmarnować, a ono jest w puszce takie gęste, więc do kawy się nie nadaje. Muszę znaleźć jakiś fajny przepis albo zrobić malibu, ktore bardzo lubię.
18 stycznia 2017 22:47 | ID: 1361628
Ja robię wlasnie zalewam wiorki kokosowe wodą i mam mleko kokosowe
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.