5 czerwca 2009 11:05 | ID: 28172
5 czerwca 2009 11:29 | ID: 28175
5 czerwca 2009 11:38 | ID: 28176
5 czerwca 2009 12:27 | ID: 28206
5 czerwca 2009 13:25 | ID: 28235
5 czerwca 2009 13:46 | ID: 28242
21 października 2013 09:16 | ID: 1032478
Ja ostatnio dość często do używam serka mascarpone
21 października 2013 09:48 | ID: 1032497
Śmietana!
21 października 2013 09:57 | ID: 1032505
śmietana albo nic jezeli chodzi o zupy/sosy
21 października 2013 09:58 | ID: 1032507
Tylko śmietana....
21 października 2013 09:59 | ID: 1032508
śmietana albo nic jezeli chodzi o zupy/sosy
U mnie podobnie;)
21 października 2013 12:59 | ID: 1032648
Śmietana do najzdrowszych nie należy, więc też staram się zastępować ją jogurtem/kefirem. Najczęściej w kuchni używam jogurtu naturalnego Bielucha (zupę też nim zagęszczam), bo się nadaje do makaronów i sosoów. Śmietanę dodaję rzadko, ale czasem się zdarzy.
21 października 2013 13:13 | ID: 1032654
Jogurt naturalny króluje u mnie!
21 października 2013 14:49 | ID: 1032698
Ja ostatnio dość często do używam serka mascarpone
..trochę drogi jest..
21 października 2013 16:12 | ID: 1032764
przeważnie śmietana
21 października 2013 17:08 | ID: 1032796
U mnie najczęściej śmietana, chociaż od czasu do czasu staram się kupować naturalne jogurty...
21 października 2013 17:45 | ID: 1032819
U mnie najczęściej śmietana, chociaż od czasu do czasu staram się kupować naturalne jogurty...
U mnie tak samo.Mam swoje nawyki - lubię śmietanę a jogurty toleruję i nie używam jak nie muszę.
21 października 2013 17:53 | ID: 1032824
śmietana 18%,,lubie zupkę ze śmietaną,chudy kefir mnie nie zadowala,i zupka z nim niesmaczna
21 października 2013 19:40 | ID: 1032901
śmietana 12% ...
21 października 2013 20:07 | ID: 1032905
śmietana na równi z jogurtem naturalnym.Kefir tylko do picia.
Nie masz konta? Zaloguj się, aby tworzyć nowe wątki i dyskutować na forum.